Bedrijfsruimte

Bedrijfsruimte

Wij doen aan kassenbouw , loodsenbouw en hallenbouw. Ook het slopen voordat we aan een bedrijfsruimte beginnen kunnen wij op ons nemen. Wij werken nauw samen met een aantal bedrijven zodat wij het volledige traject op ons kunnen nemen betreffende de bedrijfsruimte.

Buchner Kassen B.V. ontwerpt en realiseert iedere gewenste bedrijfsruimte

U vraagt wij bouwen, duurzaam en bijna onderhoudsvrij. Voor vrijwel elke branche bouwen wij een bedrijfshal en/of bedrijfsunit . Groot of klein, met of zonder kantoor, en net zo zakelijk en functioneel als u zelf wenst.

U kunt zelf bepalen hoe uw bedrijfsruimte eruit komt te zien

Met een ruime keuze uit materialen, kunnen wij u in alles voorzien betreffende de bedrijfsruimte. Voor een bedrijfsruimte kunt u kiezen uit gebruikte materialen, en nieuwe materialen.Een bedrijfsruimte met speciale faciliteiten zijn moeiteloos inpasbaar. En door de onbeperkte indeling en afwerking mogelijkheden, heeft u een bedrijfsruimte waarin het beslist prettig en efficiënt werken is.

Bent u geïnteresseerd in een bedrijfsruimte?

Wij maken graag een afspraak met u om u te informeren over de vele mogelijkheden die er zijn in bedrijfsruimtes. Tijdens de afspraak kunt u uw wensen aan ons doorgeven, en dan zullen wij een bijpassende offerte maken. Neem gerust contact met ons op via een E-mail of de telefoon.

Buchner Kassen b.v. logo
Buchner Kassen b.v.

Copyright © 2024 Buchner Kassen b.v. Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Sitemap - Site-Index | Designpro.nl - Z-IM