Home tekst

Welkom op de website van Buchner Kassen B.V.

Buchner Senior is in 1976 begonnen met het slopen van kassen, later is hier het opbouwen van de afgebroken kassen bijgekomen en door de jaren heen ook het demonteren van bedrijfsruimtes en het opbouwen hiervan. In 1996 is Buchner Junior welke al vanaf 1984 werkzaam was in de zaak erbij gekomen en hebben ze Buchner Kassen uitgebouwd tot wat het nu is.

Veelzijdige onderneming met 40 jaar ervaring in diverse kas types en bedrijfsruimtes!

Buchner Kassen B.V. is een veelzijdige onderneming die al 40 jaar uiteenlopende projecten realiseert. Onze producten vinden hun weg naar zaadbedrijven, planten kwekers, kwekers uit de sierteelt en groenten teelt, boomkwekerijen, tuincentra, tuinbouwscholen en particulieren. Vanaf de aanvraag van de vergunning tot en met de oplevering, ontwikkelen en produceren wij diverse soorten kastypes en bedrijfsruimtes van gebruikte materialen en/of nieuwe materialen, compleet met de daarvoor bestemde betonnen fundaties. De kassen en bedrijfsruimtes voldoen aan de verzekeringseisen en kunnen op aanvraag worden voorzien van diverse berekeningen.

Wij verwerken nieuwe en gebruikte materialen tot een eindproduct

Als u een offerte bij ons aanvraagt denken wij met u mee wat uw graag zou willen en geven wij ons advies hier over uit. In onze werkplaats verwerken wij de gebruikte en/of nieuwe materialen tot een eindproduct, die zo weer verwerkt kunnen worden op de bouwplaats, of bij de klant worden bezorgd zodat zij de producten zelf kunnen verwerken. Verder hebben wij in alle jaren een behoorlijke voorraad aan materialen opgebouwd en kunnen wij bijna alle materialen leveren die met kassen en bedrijfshallen te maken hebben, gebruikt of nieuw. Hebben wij het niet,dan kunnen wij er bijna altijd voor zorgen.

Buchner Kassen b.v. logo
Buchner Kassen b.v.

Copyright © 2024 Buchner Kassen b.v. Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Sitemap - Site-Index | Designpro.nl - Z-IM