Een nieuw bedrijfspand laten bouwen in de buurt van De Lier?
De Lier

Een nieuw bedrijfspand laten bouwen in de buurt van De Lier?

U wilt een nieuw bedrijfspand laten bouwen in de buurt van De Lier? Buchner Kassen B.V. in Oud Alblas is een zeer professioneel bedrijf met jaren ervaring in bouwen. Buchner Kassen B.V. ontwikkelt, produceert diverse soorten bedrijfsruimtes van gebruikte materialen en/of nieuwe materialen, compleet met de daarvoor bestemde betonnen fundaties. Wilt u een nieuw bedrijfspand laten bouwen in de buurt van De Lier? Buchner Kassen B.V. is uw aangewezen partner.

Met Buchner Kassen B.V. zijn al uw wensen omrent het bouwen van een bedrijfspand mogelijk

Wanneer u een nieuw bedrijfspand laat bouwen in de buurt van De Lier of in de omgeving moet u niet alleen denken aan de functionaliteit. Uw bedrijfspand moet de juiste uitstraling hebben en dienen als een goed visitekaartje. Wanneer wij uw bedrijfspand bouwen in de buurt van De Lier wordt met alles rekening gehouden, zoals materiaalkeuzes en logistieke wensen. U bent bij Buchner Kassen B.V. verzekerd van:

  • Kwaliteit
  • Zekerheid
  • Service
  • Garantie

Laat ons voor u bouwen!

Bouwen van een nieuw bedrijfspand

Voor veel bedrijven is Buchner Kassen B.V. in de buurt van De Lier de partner voor de bouw van een nieuw bedrijfspand. Heeft u vragen, speciale wensen of wilt u een prijsopgave van één van onze producten? Neem dan telefonisch of per mail contact met ons op. Op een veilige en betrouwbare wijze kunnen wij, geheel naar wens, een prachtig bedrijfspand voor u realiseren. Of stuur een mailtje naar info@buchner-kassen.nl Wij zijn hét aangewezen adres van De Lier en omgeving. Voor reeds uitgevoerde projecten verwijzen wij graag naar onze website.

Neem contact op

Buchner Kassen b.v. logo
Buchner Kassen b.v.

Stel uw vraag

Bedrijfspand bouwen | De Lier

Copyright © 2021 Buchner Kassen b.v. Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Sitemap - Site-Index | Designpro.nl - Z-IM