Bedrijfsruimtes

Bedrijfsruimtes voor zaadbedrijven, plantenkwekers, sierteelt kwekers en groentenkwekerijen.

Bedrijfsruimtes voor zaadbedrijven? Of bedrijfsruimtes voor tuinbouwscholen? Wat uw wensen ook zijn, Buchner Kassen B.V. maakt voor verschillende klanten bedrijfsruimtes naar wens en eis. Wij houden ons al vele jaren bezig met het ontwikkelen van bedrijfsruimtes. Door onze kennis, kwaliteit en flexibiliteit zijn wij een bekend begrip in deze wereld. Vanaf vergunning t/m oplevering, wij realiseren bedrijfsruimtes van A t/m Z. Ons team bestaat uit specialisten die graag passie voor dit vak inzetten om kwalitatief hoogwaardige bedrijfsruimtes te ontwikkelen. Bekijk onze website voor meer informatie.

Op maat bouwen van bedrijfsruimtes

Buchner Kassen B.V. kan bedrijfsruimtes op maat bouwen. Afhankelijk van uw wensen kunnen wij de volgende soorten bedrijfsruimtes bouwen:

  • Bedrijfshal
  • Bedrijfsunit
  • Kantoor
  • Kas

Wij bouwen grote en kleine bedrijfsruimtes en houden daarbij rekening met duurzaamheid en het milieu. De bedrijfsruimtes kunnen wij net zo zakelijk en functioneel maken als u zelf wilt en zorgen voor weinig onderhoud.

Bedrijfsruimtes van Buchner Kassen B.V.

Buchner Kassen B.V. is een toonaangevende partij in het maken van bedrijfsruimtes. Door de jaren heen hebben wij voor vele klanten bedrijfsruimtes weten te bouwen zoals zaadbedrijven, planten kwekers, kwekers uit de sierteelt en groenten teelt, boomkwekerijen, tuincentra, tuinbouwscholen en particulieren. Graag doen wij dit ook voor u. Maak gerust een afspraak om uw wensen te bespreken.

Maak a.u.b. uw keuze

Buchner Kassen b.v. logo
Buchner Kassen b.v.
Bedrijfsruimtes voor zaadbedrijven, plantenkwekers, sierteelt kwekers en groentenkwekerijen.

Copyright © 2023 Buchner Kassen b.v. Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Sitemap - Site-Index | Designpro.nl - Z-IM