Bedrijfsruimtes ontwikkeld door Buchner Kassen B.V. in Capelle aan den IJssel en omgeving
Capelle aan den IJssel

Bedrijfsruimtes ontwikkeld door Buchner Kassen B.V. in Capelle aan den IJssel en omgeving

Bedrijfsruimtes in de buurt van Capelle aan den IJssel laten bouwen? Voor verschillende klanten, wensen en plekken kan het team van Buchner Kassen B.V. bedrijfsruimtes maken. Buchner Kassen B.V. is een bedrijf dat zich al enige jaren bezig houd met het vervaardigen van bedrijfsruimtes. Wij hebben ons gespecialiseerd in bedrijfsruimtes en zijn een begrip binnen deze wereld en in Capelle aan den IJssel en omgeving. Wij kunnen vanaf een bouwtekening een compleet nieuwe bedrijfsruimte vervaardigen en komen deze ook bij u plaatsen. Dit doen wij volgens een vaste werkwijze:

  • Oriëntatie
  • Offerte
  • Ontwerp
  • Realisatie
  • Oplevering

Het bouwen van bedrijfsruimtes is onze passie. Graag zetten wij ons daar voor in.

Het bouwen van bedrijfsruimtes

Wij ontwerpen en realiseren de bouw van bedrijfsruimtes in de buurt van Capelle aan den IJssel en omgeving. Iedere hal die u voor ogen heeft kunnen wij voor u realiseren. Bedrijfsruimtes kunnen zowel inclusief als exclusief kantoor gebouwd worden. Ook kunnen de bedrijfsruimtes met of zonder een betonnen fundatie gebouwd worden. Zo ziet u maar dat dit allemaal naar wens kan worden uitgevoerd. Wij bouwen grote en kleine bedrijfsruimtes. Daarbij streven wij naar duurzame en het ontwikkelen van een bijna onderhoudsvrije bedrijfsruimtes. De bedrijfsruimtes kunnen wij net zo zakelijk en functioneel maken als u zelf wilt. Kijk op onze website voor de projecten die wij uitgevoerd hebben in de afgelopen tijd.

Waarom bedrijfsruimtes van Buchner Kassen B.V.

Buchner Kassen B.V. is hét aangewezen adres voor bedrijfsruimtes van Capelle aan den IJssel en omgeving. Buchner Senior is in 1976 begonnen met het slopen van kassen. Vandaag zijn wij uitgegroeid tot een toonaangevende partij in het maken van bedrijfsruimtes. In 1996 is Buchner Junior welke al vanaf 1984 werkzaam was in de zaak erbij gekomen en hebben ze Buchner Kassen uitgebouwd tot wat het nu is. Wij kunnen bedrijfsruimtes maken voor verschillende klanten zoals zaadbedrijven, planten kwekers, kwekers uit de sierteelt en groenten teelt, boomkwekerijen, tuincentra, tuinbouwscholen en particulieren in de buurt van Capelle aan den IJssel en omgeving. Onze bedrijfsruimtes voldoen aan alle verzekeringseisen. Mocht u meer informatie willen over bedrijfsruimtes, dan kunt u bellen met Buchner Kassen B.V. 06- 21542009 (ook 's avonds).

Neem contact op

Buchner Kassen b.v. logo
Buchner Kassen b.v.

Stel uw vraag

Bedrijfsruimtes | Capelle aan den IJssel

Copyright © 2022 Buchner Kassen b.v. Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Sitemap - Site-Index | Designpro.nl - Z-IM