Hobby kassen, voor uw groentetuin en volkstuin
Hobby kassen

Hobby kassen, voor uw groentetuin en volkstuin

Hobby kassen kopen? Of hobby kassen laten bouwen? Buchner Kassen in Oud Alblas is hét aangewezen bedrijf voor hobby kassen. Wij zijn een onderneming die uiteenlopende projecten in de hobby kassen bouw realiseert. Wij produceren en leveren diverse soorten hobby kassen. Zowel professionele kassen als hobby kassen kunnen wij leveren en bouwen. Al onze hobby kassen voldoen aan de verzekeringseisen en eisen van de klant. Wilt u het hele jaar door kunnen genieten van verse groente in uw tuin? Dan zijn hobby kassen beslist onmisbaar. Naast verse groente kunt u in hobby kassen het volgende verbouwen:

  • Kruiden
  • Fruit
  • Bloemen
  • Planten

Inmiddels genieten al vele klanten dagelijks van de goede producten uit de door ons gebouwde hobby kassen.

Hobby kassen in uw groentetuin

Hobby kassen zijn onmisbaar in uw groentetuin. De hobby kassen stelt u als tuinier in staat om vele soorten groente en fruit te kweken. De hobby kassen zijn zelfs noodzakelijk bij het kweken van vele uitheemse fruit en groente soorten. Ook kunt u met hobby kassen iedere dag van het jaar genieten van verse groente als komkommers en sla. De hobby kassen kunnen op twee manieren geleverd worden, als kant en klaar bouwpakket of als een pakket materialen voor zelfbouw. De hobby kassen zijn inclusief hemelwaterafvoer.

Hobby kassen en bedrijfshallen

Naast de hobby kassen vervaardigen wij ook loodsen, bedrijfsunits en bedrijfshallen. De hobby kassen die wij vervaardigen zijn van hoogwaardige kwaliteit, en voldoen aan alle eisen die er worden gesteld aan hobby kassen. Als u meer zou willen weten over hobby kassen dan kan een buitendienst medewerker van Buchner Kassen B.V. bij u langs komen om een vrijblijvend advies te geven over een voor u geschikte hobbykas.

Wenst u meer informatie te ontvangen over hobbykassen, vul a.u.b. onderstaand formulier in.

Neem contact op

Buchner Kassen b.v. logo
Buchner Kassen b.v.

Stel uw vraag

Hobby kassen

Copyright © 2021 Buchner Kassen b.v. Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Sitemap - Site-Index | Designpro.nl - Z-IM