Hobbykassen in Alphen aan den Rijn en omgeving, een must voor iedere tuinier
Alphen aan den Rijn

Hobbykassen in Alphen aan den Rijn en omgeving, een must voor iedere tuinier

Het hele jaar door kunnen genieten van verse groente in uw eigen hobbykassen? Laat dan hobbykassen produceren in de buurt van Alphen aan den Rijn door het ervaren bedrijf Buchner Kassen B.V. Buchner Kassen B.V. heeft zich in de loop der jaren ontwikkelt tot een gespecialiseerd kassenbouw bedrijf. Wij produceren diverse soorten kastypes en bedrijfsruimtes. Dit kan van nieuw of gebruikt materiaal zijn. Wij kunnen de kassen en bedrijfsruimtes aan uw wensen aanpassen. Naast uw wensen zijn de geldende verzekeringseisen van hobbykassen van belang. Wij weten als geen ander waar hobbykassen aan moeten voldoen en zorgen hiervoor. Of het nu gaat om hobbykassen of professionele kassen, wij produceren dit graag in de buurt van Alphen aan den Rijn. Meer hierover kunt u lezen op onze website.

Hobbykassen voor verse groenten

Hobbykassen zijn een must voor iedere tuinier. Het hele jaar door kunt u de heerlijkste verse groente kweken in de hobbykassen. Ook zijn hobbykassen ideaal voor het kweken van uitheemse groente en fruitsoorten, zoals de tomaat. Hobbykassen leveren wij in alle maten in de buurt van Alphen aan den Rijn en omgeving. U kunt de hobbykassen van een kant en klaar bouwpakket tot een geleverd pakket materialen voor zelfbouw bestellen. U kunt de hobbykassen inclusief of exclusief fundatie aanvragen.

Onderdelen van hobbykassen

Als u kiest voor één van onze hobbykassen in de buurt van Alphen aan den Rijn bent u verzekerd van kwaliteit. Onze hobbykassen bestaan uit verschillende onderdelen zoals:

  • Gegalvaniseerde onderbouw
  • Aluminium gevelsysteem
  • Aluminium inschuifroeden
  • Aluminium heel of halfruits luchtramen

Maar ook een gelast schuifdeurtje met aluminium inbouw, luchtmechaniek handbediend 4 mm dik glas en een hemelwaterafvoer mogen niet ontbreken bij onze hobbykassen.

Hobbykassen assortiment

Naast de hobbykassen hebben wij nog veel meer in ons assortiment in de buurt van Alphen aan den Rijn, zoals opbergschuren, overkappingen en broeibakken. Wenst u meer informatie te ontvangen over hobbykassen, vul a.u.b. onderstaand formulier in. Ook kunt u telefonisch contact opnemen of een afspraak maken. Voor hobbykassen moet u beslist bij ons in de buurt van Alphen aan den Rijn zijn.

Neem contact op

Buchner Kassen b.v. logo
Buchner Kassen b.v.

Stel uw vraag

Hobbykassen | Alphen aan den Rijn

Copyright © 2022 Buchner Kassen b.v. Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Sitemap - Site-Index | Designpro.nl - Z-IM