Nieuwe of gebruikte kasonderdelen nodig?
Kasonderdelen

Nieuwe of gebruikte kasonderdelen nodig?

Kasonderdelen nodig? Wilt u gehele kas laten bouwen of bepaalde onderdelen? Voor zowel nieuwe als gebruikte kasonderdelen bent u bij Buchner Kassen B.V. aan het juiste adres. Wij van Buchner Kassen B.V. zetten ons in om voor u de ideale kassen en bedrijfsruimtes te realiseren. Wij werken vanuit onze eigen werkplaats in Oud Alblas en leveren vanaf daar verschillende kasonderdelen. Daar vervaardigen wij vele kassen, bedrijfsruimtes, hobbykassen en overkappingen. Daarnaast verkopen wij ook kasonderdelen van zeer goede kwaliteit. Snelheid, flexibiliteit en kwaliteit staat bij Buchner Kassen hoog in het vaandel. Daarbij streven wij naar een perfecte kas en een tevreden klant. Meer informatie? Benieuwd welke kasonderdelen er nodig zijn voor het bouwen van een goede kas? Neem dan contact met ons op. Wij informeren u graag en kijken of we in uw wensen kunnen voorzien met passende kasonderdelen.

Verschillende kasonderdelen

Iedere kas heeft zijn eigen functie. In de ene kas worden tomaten geteeld, in de andere kas bomen gekweekt. Dit vraagt ieder om zijn eigen specifieke kas onderdelen. Wij leveren dan ook vele verschillende kas onderdelen voor uw kas. Wij hebben een groot assortiment kas onderdelen. Uit dit assortiment kunt u de kas onderdelen die u nodig heeft uitzoeken. Wij leveren deze kas onderdelen dan zo snel mogelijk. Sommige kas onderdelen komen wij ook bij u installeren. Kasonderdelen bestelt u bij Buchner Kassen B.V. De kas onderdelen zijn allemaal op aanvraag verkrijgbaar.

Kasonderdelen voor kassenbouw

Wilt u een kas laten bouwen? Dan beschikken wij over de benodigde kasonderdelen zoals:

Met dit in combinatie met nog enkele andere kasonderdelen kunnen wij de bouw van een kas voor u verzorgen. Naast de kassenbouw leveren wij ook de betonnen fundaties, eventueel de vloeren en paden. Meer informatie over kasonderdelen of kassenbouw? Ons team staat u graag te woord.

Neem contact op

Buchner Kassen b.v. logo
Buchner Kassen b.v.

Stel uw vraag

Kasonderdelen

Copyright © 2021 Buchner Kassen b.v. Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Sitemap - Site-Index | Designpro.nl - Z-IM