Loods bouwen naar uw wens voor goede duurzaamheid? 
Loods bouwen

Loods bouwen naar uw wens voor goede duurzaamheid?

Loods laten bouwen voor uw bedrijf? Een ruimte nodig waar u spullen in op kunt slaan? Als u een loods wilt laten bouwen moet u beslist bij Buchner Kassen B.V. zijn. Buchner Kassen B.V. is al vele jaren een bekend begrip in de omgeving als het gaat om kassenbouw. Buchner Senior is in 1976 begonnen met het slopen van kassen later is hier het opbouwen van de afgebroken kassen bijgekomen. Vandaag de dag houden we ons bezig met het bouwen van kassen, loodsen en diverse andere soorten bedrijfsruimtes. Ons team heeft veel kennis en ervaring in een loods bouwen en verzorgd dit graag voor u. Wij werken volgens nieuwe technieken en met kwalitatief hoogwaardige materialen. Meer hierover vertellen wij u graag. Neemt u eens contact met ons op.

Loods bouwen op maat

Als wij een loods bouwen voor onze klanten doen wij dit geheel op maat. Wij beschikken over een eigen werkplaats waar wij al meer dan 40 jaar uiteenlopende projecten realiseren. Wij bouwen loodsen voor:

  • Boomkwekerijen
  • Zaadbedrijven
  • Tuincentra
  • Particulieren
  • Hobbyisten

Als groenbedrijf zorgen wij voor duurzaam bouwen en maken wij gebruik van onderhoudsvriendelijke materialen. Mede hierdoor komen klanten bij ons terug om een loods te laten bouwen.

Duurzame loods bouwen

Als u door ons een loods laat bouwen bent u verzekerd van duurzaamheid, weinig onderhoud en maatwerk. Wij bouwen een loods die past bij uw wensen. Een door ons gebouwde loods gaat lang mee terwijl u er zelf weinig aan hoeft te doen. Meer weten over de mogelijkheden om een loods te laten bouwen? Neem dan contact met ons op. Graag bespreken we uw wensen en de mogelijkheden.

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

Buchner Kassen b.v. logo
Buchner Kassen b.v.

Stel uw vraag

Loods bouwen

Copyright © 2021 Buchner Kassen b.v. Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Sitemap - Site-Index | Designpro.nl - Z-IM