Loodsenbouw laat u uitvoeren door Buchner kassen B.V.
Loodsenbouw

Loodsenbouw laat u uitvoeren door Buchner kassen B.V.

Bedrijf nodig dat gespecialiseerd is in loodsenbouw? Voor loodsenbouw moet u beslist bij Buchner Kassen zijn. Buchner Kassen B.V. is een onderneming dat zich onder andere heeft gespecialiseerd in loodsenbouw. De loodsen kunnen worden opgebouwd met zowel nieuwe als gebruikte materialen. U kiest voor loodsenbouw van Buchner als u :

  • Een hoogwaardige loods wilt bouwen
  • Een betaalbare loods wilt bouwen
  • Keuze wil hebben in materialen bij de loodsenbouw
  • Kiest voor een bedrijf met ervaring in loodsenbouw

Loodsenbouw is een aparte tak binnen ons bedrijf. Wij verzorgen met de loodsenbouw vele bedrijfsruimtes door geheel Nederland. Wij streven naar een duurzame, en bijna onderhoudsvrije loodsenbouw. Of de loodsenbouw nu groot of klein is, u kunt bij ons terecht.

Loodsenbouw op maat

Loodsenbouw verzorgen wij geheel op maat. Wij zien ieder loodsenbouw project als maatwerk en streven daarbij naar een optimaal resultaat. Als wij starten met loodsenbouw zullen wij eerst de wensen van de klant bespreken. Het is belangrijk om dit goed in kaart te brengen in combinatie met de mogelijkheden en het budget. Vanuit hier kunnen we verder gaan met het ontwerp en de offerte. Het is belangrijk dat u voordat wij starten met de loodsenbouw op de hoogte bent van de kosten en het eens bent met het ontwerp. U bepaalt bij ons zelf hoe de loods eruit komt te zien.

Afspraak of meer informatie over loodsenbouw

Mocht u meer informatie willen over loodsenbouw, of een afspraak willen maken. Dan kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar 0621542009. Wij zullen u dan verder informeren over onze loodsenbouw. Naast loodsenbouw kunnen wij nog meer voor u betekenen. Zo houden wij ons bezig met kassenbouw en het maken van bedrijfsruimtes. Wat begonnen is in 1976 als klein bedrijf dat zich uitsluitend bezig hield met het slopen van loodsen is uitgegroeid tot dé specialist van de omgeving op het gebied van kassenbouw en bedrijfsruimtes. Buchner Kassen B.V. is een veelzijdige onderneming die al 40 jaar uiteenlopende projecten realiseert. Onze producten vinden hun weg naar zaadbedrijven, planten kwekers, kwekers uit de sierteelt en groenten teelt, boomkwekerijen, tuincentra, tuinbouwscholen en particulieren.

Neem contact op

Buchner Kassen b.v. logo
Buchner Kassen b.v.

Stel uw vraag

Loodsenbouw

Copyright © 2022 Buchner Kassen b.v. Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Sitemap - Site-Index | Designpro.nl - Z-IM