Bedrijfsunit nodig in de buurt van Europoort? Bij ons kunt u multifunctionele bedrijfsunit laten bouwen.
Europoort

Bedrijfsunit nodig in de buurt van Europoort? Door ons kunt u multifunctionele bedrijfsunits laten bouwen.

Bedrijfsunit laten bouwen in de buurt van Europoort? Bent u op zoek naar een bedrijf in de buurt van Europoort dat voor u een bedrijfsunit kan bouwen? Wij van Buchner Kassen B.V. bouwen een bedrijfsunit van zowel gebruikte als nieuwe materialen of een combinatie hiervan. Een bedrijfsunit wordt compleet geleverd met de betonnen fundering die erbij hoort, en voldoet aan de verzekeringseisen. Wij bouwen voor u de bedrijfsunit die aan al uw wensen voldoet, groot of klein, zakelijk en functioneel, met of zonder kantoor het is allemaal mogelijk. Om een passende bedrijfsunit te kunnen bouwen is het van belang dat we u en uw bedrijf leren kennen. Tijdens een kennismaking in de buurt van Europoort bespreken we graag wat uw wensen voor een bedrijfsunit zijn. Ook bespreken we zaken als:

  • Het budget
  • De materialen
  • De plek
  • De indeling
  • Tijdsbestek

Aan de hand hiervan kunnen we beoordelen of we een bedrijfsunit naar wens kunnen maken.

Indeling bedrijfsunit

U kunt zelf kiezen hoe u wilt dat de bedrijfsunit ingedeeld wordt. Daarnaast kunt u zelf ook de afwerking van een bedrijfsunit bepalen. De bedrijfsunits die wij bouwen zijn duurzaam, en bijna onderhoudsvrij. Zo kunt u zich volledig op uw werk storten, en hoeft u zich geen zorgen te maken over het onderhoud van uw bedrijfsunit. Ook speciale faciliteiten kunnen in de bedrijfsunit worden geplaatst. Zo wordt de bedrijfsunit die u bij Buchner Kassen B.V. koopt, geheel gebouwd in de buurt van Europoort aan de hand van al uw wensen.

Bedrijfsunits en meer

Buchner Kassen B.V. realiseert verschillende projecten in de buurt van Europoort en omgeving zoals bedrijfsunits, bedrijfshallen, hallenbouw en kassenbouw voor uiteenlopende klanten. U kunt bij ons niet alleen terecht voor een bedrijfsunit, ook voor hallenbouw en loodsen bouw bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn naast het bouwen van een bedrijfsunit tevens gespecialiseerd in verschillende soorten kassen. Zo leveren we onder andere alle typen Venlo-kassen, breedkapkassen en traliebouwkassen in Europoort en omgeving. Enkele voorbeelden hiervan kunt u op de website bekijken.

Heeft u interesse in een bedrijfsunit met gebruikte en/of nieuwe materialen. Vul dan onderstaand formulier in.

Neem contact op

Buchner Kassen b.v. logo
Buchner Kassen b.v.

Stel uw vraag

Bedrijfsunit | Europoort

Copyright © 2022 Buchner Kassen b.v. Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Sitemap - Site-Index | Designpro.nl - Z-IM