Kassensloop uitgevoerd door Buchner Kassen B.V.
Kassensloop

Kassensloop uitgevoerd door Buchner Kassen B.V.

Kassensloop specialist nodig om uw huidige kassen te laten slopen en vervangen? Buchner Kassen B.V. is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in kassensloop. Indien wenselijk kunnen wij na kassensloop diverse soorten kastypes en bedrijfsruimtes bouwen. Al vele jaren houden wij ons bezig met deze werkzaamheden. Wij hebben door de jaren heen kassensloop voor verschillende opdrachtgevers uitgevoerd zoals:

  • Zaadbedrijven
  • Planten kwekers
  • Tuincentra
  • Boomkwekerijen
  • Kwekers

Naast het demonteren, leveren en opbouwen van de kassen doen wij ook de kassensloop.

Kassensloop om verschillende redenen

De kassensloop is een veel gevraagde werkzaamheid binnen ons bedrijf. Bij vervanging of schade komen wij voor de kassensloop en voor eventueel een nieuwe kas of reparaties. Wij verzorgen daarnaast de grond en graafwerkzaamheden en eventuele saneringen van vervuilde grond. Voor de vervuilde grond rondom de kassensloop werken wij volgens de milieunormen. Voor de kassensloop hebben wij ons gespecialiseerd in het demonteren van alle type kassen, bedrijfsruimtes en bedrijfswoningen. Er zijn vele soorten kassensloop mogelijk. Voor iedere kassensloop plannen maken wij een passende aanbieding.

Passende aanbieding voor kassensloop

Moet uw kas vervangen worden? Wilt u een nieuwe kas? Zoekt u daarom een bedrijf dat u kunt inschakelen voor kassensloop? Maak dan een afspraak met ons bedrijf. Wij bieden voor iedere kassensloop een passende aanbieding. Vele soorten kassensloop zijn mogelijk bij ons. Bij kassen productie en kassensloop komt veel metaal kijken. Wij zijn dan ook aangesloten bij de Koninklijke Metaalunie. Dit verzekerd u van een goede manier van werken. Meer informatie of een afspraak voor kassensloop? Neem dan telefonisch contact op of vul het contactformulier in.

Neem contact op

Buchner Kassen b.v. logo
Buchner Kassen b.v.

Stel uw vraag

Kassensloop

Copyright © 2022 Buchner Kassen b.v. Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Sitemap - Site-Index | Designpro.nl - Z-IM